Наша примарна цел е тука на едно место да ви приближиме интересни опции за патување на најразлични локации и тоа по најповолни цени преку наши, но и ваши искуства. Затоа и целиот концепт, самата страна, е организирана да се објавуваат поволни понуди за патувања, хотели, авионски летови, ресторани и сместување во некој одмаралишта но и други опции кој можат да ви се најдат при патување.
Ние не продаваме билети и аранжмани, ние „продаваме“ визија за сите кои имаат желба за патување но не знаеле како да го остварат. Кога во понудите ќе го видите зборот „луксузен“ треба да знаете дека се нуди навистина луксузен хотел/ресторант или сместување, бидејќи целта не е да се расфрламе со празни зборови туку да ве информираме, а вие треба само да ја изберете вашата идеална дестинација и да ги подготвите пасошите.

Секако дека сакаме да ги слушниме и вашите предлози, критики, пофалби за секоја понуда која што е објавена на нашата страна од туристичките агенции, хотели и ресторани и доколку имате желби за патување и барате поволни понуди за патувања, хотели, авионски летови, ресторани и сместување може да се претплатите со вашата е-маил адреса а ние ќе се потрудиме сите интересни понуди на попуст да ги споделиме со вас.
Може да ја искористите Контакт формата за да ни испратите било каков коментар. Дополнително ви претставуваме патувања кои сме ги оствариле ние или нашите пријатели, преку слики, и може да не следите на нашата нашата фан страна на  фејсбук SuperPonuda.mk

Со Почит,

 

 

 
Превземете ја мобилната апликација!

Нашата мобилна апликација е спремна за вашите брзи резервации и ви нуди: Безбедно плаќање, лесен процес во четири чекори, и елегантен кориснички дизајн.

ios
android
apps