ДОДАДЕТЕ ЈА ВАШАТА КОМПАНИЈА

Истакнете ја позицијата за да бидете прв избор на купувачитеМРЕЖА МЕДИА ДОО ви помага и го подобрува вашиот бизнис
Повеќе од 55 илјади патници чекаат на вам

 

Грижа и мотивација на нашите компании преку континуирани обуки


Дирекни резервации за вашите понуди!

 

Професионален однос, комуникациски вештини и постојана грижа на вам и нашите корисници


Не се наплаќа надоместок и нема скриени трошоци

 

Пристап до реално време за плаќањата и резервациитеЛесена процедура на регистрација


Регистрација

Дозволете да ви помогнеме и да ги зголемете продажбите на сите ваши Last Minute понуди, летни и новогодишни аранжмани, хотелски понуди, авио билети, концерти и настани надвор од Македонија.Веднаш по регистрацијата и одобрувањето може да додавате и управувате со вашите понуди.

Премиум член

Премиум членството ви обезбедува поголема изложеност и видливост на вашите понуди, побрз пристап до информации за барањата на корисниците, и повеќе влијание преку зголемено присуство и зајакнат имиџ.

Откако ке добиете пристап

Добивате пристап до вашиот личен панел и зајакнете ја промоцијата. Објавете повеќе понуди и бидите пред конкуренцијата преку приоритет во резултати од пребарувања

Превземете ја мобилната апликација!

Нашата мобилна апликација е спремна за вашите брзи резервации и ви нуди: Безбедно плаќање, лесен процес во четири чекори, и елегантен кориснички дизајн.

ios
android
apps