Подетално

Подетални информации

Check out our latest car rental deals at Thrifty locations around the globe. From the United States to Canada, Europe to Latin America, we offer high-quality, low-mileage vehicles when and where you need them most. Like everything though, our car rental deals won't last forever, so take advantage of them while you can, then check back for a fresh batch of new promotions before booking your next trip.


Rent Car
4,960 Цена
Оставете мислење x

Напомена : Откако ќе го оставите вашето мислење нема да може да го промените или избришете

Превземете ја мобилната апликација!

Нашата мобилна апликација е спремна за вашите брзи резервации и ви нуди: Безбедно плаќање, лесен процес во четири чекори, и елегантен кориснички дизајн.

ios
android
apps