Подетално

Подетални информации

Куќата на Уметноста е оддалечена на само 6 км од центарот на Кичево, сместена на 960 метри надморска височина опкружена со густа борова и костенлива шума. Располага со 80 легла, два апартмани, безжичен интернет, кабелска телевизија, фитнес сала, ресторантски дел, галерија со голем број на уметнички дела и сали погодни за разни свечености, семинари, работилници и др.
Пријавување

Пријавување : 09:00 AM
Заминување : 09:00 PM

Содржини и објекти во близина
Аеродромски транспорт
Бизнис центар
За лица со инвалидитет
Ноќен клуб
Перална
Ресторант
Wi-Fi Интернет
Кафе бар
Базент
Паркинг
Автобус
Фитнес центар
Пешкири
Игротека
Клима
Банкет сала
Банкомати
Лифт
Домашни миленици
Шлеп служба
Додајте во листа на желби
Hotel Kuka na Umetnosta Од ноќ
Кичево 3,100 Цена
Достапност и цени
Пребарувањето не даде резултати
Оставете мислење x

Оценка  1 / 10

Напомена : Откако ќе го оставите вашето мислење нема да може да го промените или избришете

Превземете ја мобилната апликација!

Нашата мобилна апликација е спремна за вашите брзи резервации и ви нуди: Безбедно плаќање, лесен процес во четири чекори, и елегантен кориснички дизајн.

ios
android
apps