Контакт

Ве молиме пополнете го формуларот подолу и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. Потребно ви е побрз одговор? Јавете ни се на броевите подолу.


Адреса:
Мрежа Медиа Доо,
Благоја Стефковски 31
1040 Скопје, Македонија


Потребна ви е помош?

+389 78 286 756

Е-маил
info@mreza.mk

Превземете ја мобилната апликација!

Нашата мобилна апликација е спремна за вашите брзи резервации и ви нуди: Безбедно плаќање, лесен процес во четири чекори, и елегантен кориснички дизајн.

ios
android
apps