Подетално

Подетални информации

Модел: Mercedes S 500/4 Матиќ AMG LONG
Изнајмување на автомобил само со професионален возач.
Спецификација: Пренос 7-степен автоматски со режим за рачно менување, економија на горивото ЕПА град / автопат возење: 24/30 mpg ЕПА electricty комбинација: 58 MPGe, 4,8 литар цилиндричен мотор двојно турбо V8, 20 Multispoke тркала LED Предни фарови Бришачи со сензори за шофершајбната Бришачи команда систем за навигација моќ заден прозорец Чадор Мека-Затворете ги вратите Електрични Багажникот Поблиску Повеќебоен LED амбиентално осветлување двоен USB аудио порти двојна зона контрола на климата Bluetooth поврзување
Перформанси: S-класа отсекогаш бил синоним за луксуз, уживање, удобност и богатство. Овој луксузен возило нудат исклучителна удобност на патниците, одлична нозете и главата соба, извонредно поддршка кожени седишта, систем за врвен звук, двојна контрола на климата, анти-блокирачки сопирачки, резерви камера, помош при паркирање, контрола на тракцијата, двојна воздушни перничиња, прва помош сопирачка.


Политика и услови

Додајте во листа на желби
Mercedes-Benz S-Class
Скопје
Начин на резервација

Вкупно за наплата Денари 0

0 ДДВ Денари 0 Аванс Денари

Превземете ја мобилната апликација!

Нашата мобилна апликација е спремна за вашите брзи резервации и ви нуди: Безбедно плаќање, лесен процес во четири чекори, и елегантен кориснички дизајн.

ios
android
apps