Подетално

Подетални информации

Модел година: 2012

Надворешна боја: бела, црна

Екстериер погодности: Фарови за магла

Боја на внатрешноста: Црна

Внатрешни погодности: A / C, топлина, CD плеер


Политика и услови

Додајте во листа на желби
Mercedes-Benz E-Class
Скопје
Начин на резервација

Вкупно за наплата Денари 0

0 ДДВ Денари 0 Аванс Денари

Превземете ја мобилната апликација!

Нашата мобилна апликација е спремна за вашите брзи резервации и ви нуди: Безбедно плаќање, лесен процес во четири чекори, и елегантен кориснички дизајн.

ios
android
apps