Подетално

Подетални информации

Модел: Maybach 62, Sedan 2013 
Изнајмување на автомобил само со професионален возач.
Спецификација: Пренос 5 брзини Shiftable Автоматски, економија на горивото 10-16 mpg, задните тркала диск, Цилиндри V12, Bluetooth, Wi-Fi, греење на седиштата, систем за навигација
Перформанси: Луксузни безбедноста на возилото, убавина, префинетост и сите правото удобности во автомобил, дополнителна удобност со современ стил е внатрешноста кожа за покачување на квалитет и изработка за Мајбах 62. преклопен маси и ткаенина прозорец завеси се видови на стандардна опрема на овој модел вклучува вистински топ-of-the-линија удобност, возење, и моќ и недооценено ултра-луксузни.


Политика и услови

Додајте во листа на желби
Maybach 62, Sedan 2013 
Скопје
Начин на резервација

Вкупно за наплата Денари 0

0 ДДВ Денари 0 Аванс Денари

Превземете ја мобилната апликација!

Нашата мобилна апликација е спремна за вашите брзи резервации и ви нуди: Безбедно плаќање, лесен процес во четири чекори, и елегантен кориснички дизајн.

ios
android
apps