Подетално

Подетални информации


Политика и услови

Car hire, 24-hour front desk, Express check-in/check-out, Currency exchange, Ticket service, Luggage storage, Concierge service, Babysitting/child services, Laundry, VIP facilities
Додајте во листа на желби
Глобал Rent a Car- AUDI A6
Скопје
Начин на резервација

Вкупно за наплата Денари 1,116

18 ДДВ Денари 111.6 Аванс Денари

Превземете ја мобилната апликација!

Нашата мобилна апликација е спремна за вашите брзи резервации и ви нуди: Безбедно плаќање, лесен процес во четири чекори, и елегантен кориснички дизајн.

ios
android
apps