Подетално

Подетални информации

Mercedes-Benz S-Class
Надворешна боја: црна
Екстериер погодности: Фарови за магла
Боја на внатрешноста: Бела
Внатрешни погодности: A / C, топлина, CD плеер


Политика и услови

Додајте во листа на желби
Mercedes-Benz S-Class
Преспанско Езеро
Начин на резервација

Вкупно за наплата Денари 0

0 ДДВ Денари 0 Аванс Денари

Превземете ја мобилната апликација!

Нашата мобилна апликација е спремна за вашите брзи резервации и ви нуди: Безбедно плаќање, лесен процес во четири чекори, и елегантен кориснички дизајн.

ios
android
apps