1st Of April Highschool Masquerade # Project X Edition // Avenue 31/03/2017


★ ★ ★ НАЈМАСОВНИОТ МАСКЕМБАЛ ВО СКОПЈЕ ★ ★ ★

★ ЗА 3те НАЈДОБРИ МАСКИ :★
1 место - 2 x GRATIS FOR Martin Garrixlღ
2 место - 2 x GRATIS FOR Hardwellღ 
3 место - 2 x 1L Champagneღ
★ГРАТИС МАСКА за секој кој нема да дојде во клубот со маска★
★ИЗВЛЕКУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ ВО ЖИВО ПРЕКУ FACEBOOK И YOUTUBE CANAL

★CLUB AVENUE ЌЕ ВИ ПРИРЕДИ НЕЗАБОРАВНА ЗАБАВА СО МАСКИ, А ВАШЕ ДА БИДЕТЕ ОРИГИНАЛНИ И ДА ДОБИЕТЕ НАГРАДИ ЗА НАЈДОБРИ МАСКИ★

__ ▂▂ ▃▃ ▅▅ ▆▆ Dj PUCI ▆▆ ▅▅ ▃▃ ▂▂ __
_ ▂▂ ▃▃ ▅ Dj Kristijan Kike Haralampiev ▅ ▃▃ ▂▂ _
_ ▂▂ ▃▃ ▅▅ ▆▆ EKSCES ▆▅ ▃▃ ▂▂ _
_ ▂▂ ▃▃ ▅ Buco Beatbox ▅ ▃▃ ▂▂ _►Влез 150Мкд, каде е вклучена и гратис конзумација.
►Влез без флаер/покана 200ден.

Official site: http://bilbord.mk/bodyshakers.php
Поддржано од BILBORD.MK & ZABAVI.MK
║▌│█│║▌║││█║▌│║▌│█│║▌║││█║▌│║▌│█│║▌║││█║│║▌║││█
Превземете ја мобилната апликација!

Нашата мобилна апликација е спремна за вашите брзи резервации и ви нуди: Безбедно плаќање, лесен процес во четири чекори, и елегантен кориснички дизајн.

ios
android
apps