Масовен Првоаприлски Маскенбал # Midnight Club & Dj Mio 31/03/2017


КОГА МИСЛИМЕ НА ЗАБАВА,МИСЛИМЕ НА *MIDNIGHT CLUB *

НЕВЕРОЈАТНО,НО ВИСТИНИТО,

Mасовен Првоаприлски маскенбал
сите на едно место,
*** ИЗБИРАМЕ НАЈДОБРА МАСКА ***
ЗА НАЈДОБРАТА МАСКА :
1 место - награда TABLET  ( 7 inc.)
2 место - ваучер од 1500 мкд за пијалок во MIDNIGHT CLUB
3 место -гратис влез за наредните 3 забави во MIDNIGHT CLUB

ЗАД МИКС ПУЛТОТ ОВАА ЗАБАВА,
ДЕЧКОТО КОЈ ЗНАЕ ШТО ДАВА,
А ШТО ОЧЕКУВА ЗА ВОЗВРАТ ОД ПУБЛИКАТА
***DJ MIO ***
( ALL NIGHT HITS )
-специјални гости на настанот ( изненадување )
-специјален декор во клубот
-зголемено обезбедување на настанот
-10  000 w КВАЛИТЕТЕН звук на 300 м2
-водители,манекенки,хостеси,промоции и награди како збогатување на ивентот...!!!
-најдоброто СЕЛФИ се наградува !!!
- * GO GO GIRL *  да или не ???
старт 20 : 30 ч - 23 : 45 ч
влез:  200 мкд со гратис " микс "пијалок...!!!

ВАЖНО : подршка од 
ЗДРУЖЕНИЕ НА СИТЕ СРЕДНИ  И ОСНОВНИ УЧИЛИШТА ВО СКОПЈЕ,масовна подршка од менаџерски тимови за успешна првоаприлска забава !!!

информации на 075 547 126 МАРИЈАПревземете ја мобилната апликација!

Нашата мобилна апликација е спремна за вашите брзи резервации и ви нуди: Безбедно плаќање, лесен процес во четири чекори, и елегантен кориснички дизајн.

ios
android
apps