Новиот маскенбал на старата школа! 31/03/2017


Главните готвачи на манџите од легендарното Кастро: Славе и Game Over се повторно тука! Овој пат во поголем простор - нашиот омилен Младински Културен Центар. Маскенбалот е со кујнска тематика но и сите други маски се добро дојдени :)

Готвачи гости се двајца членови на култниот состав Sethstat - Vasko Bojadziski и Vladan Drobicki кои заедно со Трајче Петрушевски го сочинуваат drum & bass проектот Sub Bass Jazz.

Картите ќе бидат пуштени од 13ти Март по симболична цена од 100 денари. 

Се гледаме на 1ви Април во МКЦ!Превземете ја мобилната апликација!

Нашата мобилна апликација е спремна за вашите брзи резервации и ви нуди: Безбедно плаќање, лесен процес во четири чекори, и елегантен кориснички дизајн.

ios
android
apps