Најнови настани
Масовен Првоаприлски Маскенбал # Midnight Club & Dj Mio

Масовен Првоаприлски Маскенбал # Midnight Club & Dj Mio

КОГА МИСЛИМЕ НА ЗАБАВА,МИСЛИМЕ НА *MIDNIGHT CLUB * НЕВЕРОЈАТНО,НО ВИСТИНИТО, Mасовен Првоаприлски маскенбал сите на едно…


1st Of April Highschool Masquerade # Project X Edition // Avenue

1st Of April Highschool Masquerade # Project X Edition // Avenue

★ ★ ★ НАЈМАСОВНИОТ МАСКЕМБАЛ ВО СКОПЈЕ ★ ★ ★ ★ ЗА 3те НАЈДОБРИ МАСКИ :★ 1 место - 2 x GRATIS FOR Martin Garrixlღ 2 место…


Новиот маскенбал на старата школа!

Новиот маскенбал на старата школа!

Главните готвачи на манџите од легендарното Кастро: Славе и Game Over се повторно тука! Овој пат во поголем простор - нашиот…


Се што треба да знаете за Пица Достава Бастион во Скопје

Се што треба да знаете за Пица Достава Бастион во Скопје

После многу години работење и менаџирање на некои од најпознатите пицерии во Европа и Македонија, нашиот пица Маестро …


Ридско-брзинска трка ВОДНО

Ридско-брзинска трка ВОДНО

Виртуелна трка ВОДНО Автомобил: - Citroen Saxo S1600 Менувач: - рачен и автоматски Тренинг - од 09.03.2017 до 18.03.2017…

Превземете ја мобилната апликација!

Нашата мобилна апликација е спремна за вашите брзи резервации и ви нуди: Безбедно плаќање, лесен процес во четири чекори, и елегантен кориснички дизајн.

ios
android
apps