Ексклузивни хотели
Ексклузивни туристички места


Ексклузивни попусти на возила

Почитувани гостиЗа да извршите онлајн резервација вклучувајќи и Last Minute понуди воедно и најдобрите цени за резервации на хотели, туристички аранжмани, авио билети, ресторани, родендени треба да се регистрирате и најавите во ситемот. Веднаш по регистрацијата и најавата преку страната може да управувате со вашите резервации.

За хотели и туристички агенцииДозволете да ви помогнеме и да ги зголемете продажбите на сите ваши Last Minute понуди, летни и новогодишни аранжмани, хотелски понуди, авио билети, концерти и настани надвор од Македонија.Веднаш по регистрацијата и одобрувањето може да додавате и управувате со вашите понуди.


Настани во Македонија

Ексклузивни и разни Попусти

Превземете ја мобилната апликација!

Нашата мобилна апликација е спремна за вашите брзи резервации и ви нуди: Безбедно плаќање, лесен процес во четири чекори, и елегантен кориснички дизајн.

ios
android
apps